HOE WERKT HANNO®?

Als u Hanno Weet Raad vraagt om uw klus of project te doen, dan weet u altijd waar u aan toe bent, wat het gaat kosten en dat het goed gebeurt.

Wij komen altijd eerst bij u langs om kennis te maken en te kijken wat er moet gebeuren. Samen bespreken we dan de details en maken we heldere afspraken over de uitvoering en de kosten. Vervolgens gaan we aan de slag. Dat doen we altijd met onze eigen, geselecteerde, vakmensen én met onze eigen materialen. Als vakmensen willen we graag met goede materialen werken en bovendien willen we weten waar we garantie op geven.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden veroorzaken we geen onnodige overlast. We nemen u stap voor stap mee en houden u tijdens het project op de hoogte. Als alles klaar is kijken we samen met u of alles naar wens is. Indien nodig passen we nog zaken aan. We gaan pas weg als het werk naar volle tevredenheid gedaan is.

Omdat Hanno Weet Raad lid is van de VLOK, zijn de VLOK-uitvoeringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenspraak met de consumentenbond en de vereniging Eigen Huis en terug te vinden op www.vlok.nl.