WIE IS HANNO®?

Hanno Bevelander ging van het gymnasium naar de universiteit en van de universiteit naar een baan als financieel adviseur bij de Rabobank. Maar het bloed kruipt ook in dit geval waar het niet gaan kan.

Talloze cursussen en avondopleidingen in het bouw- en hoveniersvak later, verruilde hij op 1 juni 2007 de financiële sector definitief voor de bouw. Hanno Weet Raad was geboren. “Ik ben blij dat ik destijds deze stap gezet heb. Ik haal enorm veel voldoening uit het contact met klanten en voor hen iets maken waar ze blij van worden.”

Al snel onderscheidde Hanno Weet Raad zich van andere aannemers door middel van goede communicatie en het geleverde vakwerk. Steeds meer mensen en bedrijven vonden hun weg naar het bedrijf en inmiddels is Hanno Weet Raad niet langer één persoon. Dagelijks werken nu zo’n vijftien geselecteerde vakmensen namens Hanno Weet Raad aan allerlei klussen en projecten. En allemaal volgens de Hanno Weet Raad waarden: Communicatie is helder, afspraak is afspraak en kwaliteit is top.